ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ιστοσελίδα αυτή είναι παλιά και δεν ενημερώνεται! - Θα βρείτε την καινούργια εδώ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/CALL FOR APPLICATIONS

Το 11ο Διεθνές Επιστημονικό Συμπόσιο της σειράς «Αθλητισμός, Κοινωνία και Πολιτισμός» διοργανώνεται φέτος από το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard (CHS Greece και CHS US), σε συνεργασία με τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία (International Olympic Academy).

Το 11ο Διεθνές Επιστημονικό Συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 12 και 15 Ιουλίου 2022 στην Ολυμπία στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας και θα έχει ως τίτλο "Ολυμπία και η αναζήτηση Ταυτότητας". Περισσότερες πληροφορίες για το συμπόσιο και την αίτηση συμμετοχής διατίθενται στην ιστοσελίδα του Συμποσίου: https://greece.chs.harvard.edu/conferences/sports-society-symposium

Tο Συμπόσιο είναι ανοιχτό σε έως και 40 προπτυχιακούς/ες φοιτητές/τριες, μεταπτυχιακούς/ές φοιτητές/τριες αλλά και υποψήφιους/ες διδάκτορες συγκεκριμένων τμημάτων και επιστημονικών πεδίων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων σε Ελλάδα και Κύπρο (https://greece.chs.harvard.edu/conferences/IOA-2022/schools-departments)

Θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα. Δεν υπάρχει κανένα κόστος συμμετοχής, ενώ θα προσφερθούν οι μετακινήσεις (από και προς Αθήνα), η διαμονή (σε μονόκλινα δωμάτια) και δύο γεύματα για κάθε μέρα (πρωϊνό και μεσημεριανό).

Οι συμμετέχοντες/ουσες θα επιλεγούν μέσα από διαδικασία αιτήσεων, η οποία ξεκίνησε στις 15 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 8 Μαΐου 2022. Μετά την ολοκλήρωση του Συμποσίου θα παραλάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.