ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ιστοσελίδα αυτή είναι παλιά και δεν ενημερώνεται! - Θα βρείτε την καινούργια εδώ

Nέο πληροφοριακό σύστημα φοιτητολογίου Unitron

- αντικαθιστά το StudentWeb (student.cc.uoc.gr) και το ClassWeb (classweb.cc.uoc.gr) -

Η ιστοσελίδα που θα χρησιμοποιούν είναι κοινή και για τις δύο ομάδες (φοιτητές και διδάσκοντες)

https://eduportal.cict.uoc.gr/

και σε αυτήν θα εισέρχονται με τους ιδρυματικούς τους λογαριασμούς.

Διευκρινίσεις

  • Για τους φοιτητές
    Αν υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιοι διδάσκοντές τους να μην ανεβάσουν τις σημειώσεις - ανακοινώσεις του τρέχοντος χειμερινού και στο Unitron, θα πρέπει να πηγαίνουν στο StudentsWeb να τις δουν. Επίσης μπορούν να κάνουν αιτήματα από το portal για βεβαιώσεις. Υπάρχει 11-σέλιδο manual και για τους φοιτητές το οποίο μπορούν να δουν αφότου κάνουν login ή να το δουν εδώ
  • Για τους Διδάσκοντες
    Εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση στο παλαιό Classweb με το username και το password που είχαν για αυτό το σκοπό. Εκεί θα μπορούν να δουν τα μαθήματά τους διαχρονικά μέχρι και τον Δεκ 2021 και να διαχειριστούν τις ανακοινώσεις και σημειώσεις που έχουν ανεβάσει για το Χειμερινό του 2021 αλλά ΔΕΝ θα μπορούν να βάλουν βαθμολογίες για τα μαθήματα του Χειμ. 2021 που θα εξεταστούν τον Φεβρουάριο.
    Στο Unitron θα μπορούν επίσης να δουν τα μαθήματά τους, να ανεβάζουν ανακοινώσεις και σημειώσεις καθώς επίσης και να βάζουν βαθμούς και σε παλαιά μαθήματα (εφόσον τους ανοίξετε το βαθμολόγιο) και στα μαθήματα που θα εξεταστούν προσεχώς. Είναι στη διακριτική τους ευχέρεια αν θα ανεβάσουν και στο νέο portal τις ανακοινώσεις και σημειώσεις που είχαν ανεβάσει για το μάθημά τους στο Classweb για το Χειμ. 2021. Αν δεν το κάνουν όμως, καλό θα ήταν να ενημερωθούν οι φοιτητές ότι για τις ανακοινώσεις-σημειώσεις του Χειμερινού θα πρέπει να μπαίνουν στο StudentsWeb.
    Στο Unitron υπάρχει διαθέσιμο 12-σέλιδο manual το οποίο μπορούν να δουν αφότου κάνουν login ή να το δουν εδώ